Douxx Man
Items filteren
Categorie
Kleur

Man

Duurzame herenkleding

De duurzame herenkleding van Douxx is tijdloos, modern en verkrijgbaar in 12 stijlvolle kleuren. Stuk voor stuk key pieces voor elke garderobe. Denk aan tijdloze essentials zoals truien, beanies en sjaals van 100% merinowol en biologisch katoen. Al onze stoffen zijn duurzaam geproduceerd in Europa en gemaakt van de hoogste kwaliteit Italiaanse garen. Luxe die net zo goed voelt als het eruit ziet. Dat is Douxx. Ontdek hier onze herencollectie.

Wat is duurzame kleding voor heren?

Duurzame herenmode betekent dat de kleding die wordt ontworpen, vervaardigd, gedistribueerd en gedragen wordt, milieuvriendelijk is. Deze duurzame mode wordt ook wel ethische mode genoemd. Deze term verwijst naar kleding die sociaal welzijn en werknemersrechten hoog in het vaandel hebben.

Welke duurzame mannen kleding verkoopt Douxx? 

Douxx verkoopt duurzame mannenkleding zoals crewneck sweaters, beanies en sjaals. Verantwoorde mode, gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. Geproduceerd op een eerlijke manier, met een transparante prijsvoering. De kleding van Douxx wordt gemaakt van 100% merinowol en biologisch katoen. 

Duurzame herenkleding online bestellen? Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Wil je de duurzame herenkleding van Douxx online bestellen? Bekijk hier onze collectie merinowollen crewneck sweaters. Wil je je outfit compleet maken? Bekijk dan ook zeker de duurzame collectie accessoires voor heren, zoals tijdloze merinowollen sjaals en de merinowollen beanies. De fashion items van Douxx zijn verkrijgbaar in 12 trendy kleuren.